مقالات

کیک هویج دارچینی ترک

موادلازم:

تخم مرغ =  ۳عدد

شکرمعمولی=   یک ‌دوم پیمانه

شکرقهوه ای =  یک‌ دوم پیمانه

آرد  =۲لیوان

روغن مایع = سه‌چهارم لیوان

شیر= یک ‌دوم لیوان

دارچین = ۱ق ‌م

پودرنارگیل = ۲ق‌غ

هویج فرنگی بزرگ رنده شده= ۲عدد

چیپس شکلاتی = ۲ق‌غ

جوزهندی رنده شده = به‌اندازه یک‌عدس

گردوی خردشده  =۴الی۵عدد

وانیل شکری = یک پاکت(۵ گرم وباوانیل ایرانی کمی)

بکینگ پودر = دوونیم ق‌ چ

نمک   =یک ‌پینچ

 

برای کرم:

پنیرخامه ای = ۱۰۰گرم

خامه صبحانه صورتی  = یک ‌دوم پاکت

پودرقند = ۳ ق‌غ

 

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر تاوقتی که رنگش روشن شود هم بزنید. روغن مایع و شیر را هم اضافه کنید ومقداری هم بزنید تاباهم مخلوط شوند

سپس آرد،بکینگ پودرو وانیل راکه الک کرده اید به مواد اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید.ومخلوط کنید

ودر آخر کار بقیه مواد را اضافه کنید وهم بزنید .

داخل قالب مربع ۲۸ سانتی چرب شده بریزید وصاف  کنید

و در فر ۱۸۰ درجه که ازقبل گرم شده به مدت ۳۵_۳۰ بپزید.

 

کرم روی کیک:

برای کرم تمام مواد را داخل ظرفی بریزید وتا وقتی که غلیظ شود هم بزنید و روی کیک خنک شده بریزی دوصاف کنید مقداری پودرپسته یا خلال به سلیقه خودتون تزیین کنید وسروکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *