مقالات, مقالات صفحه اصلی

کلوچه کنجدی

مواد لازم:

تخم مرغ = یک عدد

پودر قند = یک دوم پیمانه

آرد سفید = یک و یک دوم پیمانه

هی = یک دوم ق چ

وانیل = یک چهارم ق چ

نمک = یک هشتم ق چ

کنجد = به میزان لازم

بیکینگ پودر= یک دوم ق غ

روغن مایع = یک سوم پیمانه

ماست شیرین = دو ق غ

 

طرزتهیه:

تخم م رغ و پودر قند را ۵ الی ۶ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.روغن را اضافه کرده و مجدد کمی میزنیم.

در ظرفی بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا پف کند.سپس به مواد تخم مرغی بالا اضافه می کنیم.

آرد و نمک و وانیل را از قبل سه بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و هم میزنیم.

توجه کنید که غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک میباشد.مخلوط آماده شده را به مدت نیم ساعت در ظرف در بسته داخل فریزر قرار می دهیم.

سپس به اندازه یک گردو از مواد برداشته و گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن شود.سپس داخل کنجد و پودر پسته میغلطانیم و در نهایت در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت ۲۰ ذقیقه قرار میدهیم.زیر توپ ها باید کمی طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *