موادلازم برای پایه:
بیسکوئیت دایجستیو ۳۰۰ = گرم
کره ۱۵۰ = گرم
موادلازم برای لایه یپنیری:
پنیرخامه ای۵۰۰ = گرم(بهترهماسکارپونه باشه)
پودرژلاتین = یک ونیم ق س
آبجوش = یک وربع پیمانه
شکر= دوسوم پیمانه
اسانس وانیل = یک ق چ
توت فرنگی = ۱۰تا ۱۲ عدد
موادلازم برای لایه ی ژله ای :
پودرژله توت فرنگی = ۱۶۰ گرم
آب جوش = یک ونیم پیمانه
آب سرد = یک ونیم پیمانه
طرزتهیه:
بیسکوئیت ها روخرد کنیدوباکره ی ذوب شده مخلوط کنید .میتونیدازدستگاه غذاسازاستفاده کنید . اگرهم ندارین هیچ مشکلی نیست با دست ا ینکارروانجام بدین . کف یه ظرف پیرکس به ابعاد ۲۵در ۳۵ وارتفاع حدود ۵ سانتیمترویاهرظرف مستطیل شکل مناسب اینکار روکیسه فریزر یا سلفون بکشید جوری که دیواره هاروحتمابپوشونه
کراست تهیه شده روکف ظرف بریزید وبا پوره کن یاکف لیوان،فشاربدین تامنسجم شه . حدود نیم ساعت ظرف رو تو یخچال بذارید.
پودرژلاتینوآبجوشرومخلوطکنیدوهمبزنیدتامایعشفافبشهوژلاتینکاملحلشه .میتونیدروبخارآبیاتویمایکروفربنماریکنید .بزاریدکنارتاسردشه. تویه ظرف دیگه شکروپنیرخامه ای رومخلوطک نیدوبا لیسکا ونقدر هم بزنید تا یه مخلوط نرم وسبک ویه ذره پفی بدست بیاد.
اسانس وانیل رواضافه کنید .مایع ژلاتینی خنک شده روبه مخلوط اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همشون قاطیشن ویه مایع به غلظت شیرموزداشته باشین .ظرف کراست رو ازیخچال درآورده باچنگال چند تا سوراخ روش ایجادکنید ومایع پنیری رو روش بریزید . وبزارید ده دقیقه تودمای محیط بمونه . توتفرنگی ها رو از وسط نصف کرده برش دهید
توتفرنگی ها روبافاصله توی مایع پنیری فروکنید . اگه فرونکنید لایه بعدی رو که میریزید توت ها شناورمیشن که ما اینونمیخوایم . روی ظرف روسلفون کشیده وبرای ۴ ساعت در یخچال بزارید .
حالابریم سراغ لایه آخر.بعداز ۴ ساعت،پودرژله روباآب جوش حل کنید . بعدآب سرد رواضافه کنید . وبزارید به دمای محیط برسه . وقتی به دمای محیط رسید آروم بریزید روچیزکیکتون تاحدیکه رویت وتفرنگی ها روبگیره . دقت کنیدکه نباید ژله گرم باشه خیلی چون لایه پایینیشو آب میکنه وکارتون تمیزدرنمیاد .
مجددا روی ظرفرو سلفون کشیده واسه حدود ۴ ساعت دیگه بزارید تو یخچال.
اما نهایتا برای برش چیکارکنیم؟یه چاقوی تیزونازک روبرمیدارین،چندثانیه توآبجوش میزنید وبعد با دستمال خشکش کنید . حالابااین چاقوی تیزوداغ شروع کنیدبرش زدن جوریکه هرتوتفرنگی وسط یه مستطیل کوچیک بیافته .برای هربرش هم بازچاقوروتوآبجوش بزنیدوبادستمال خشک کنیدتابرشهاتون تمیزباشه . سعی کنیداندازه هاتون یکی باشه .برای نگهداشتنش تویخچال هم بهتره توظرفی بزارین که درپوش داشته باشه تاژلتون لطافتشوازدست نده.