مقالات, مقالات صفحه اصلی

پاناکوتا

مواد لازم:

شیر =  سه لیوان

شکر =  دوسوم لیوان

خامه = ۲۰۰ کرم

وانیل = نصف ق چ

پودر ژلاتین = دو و نیم ق غ

آب = یک استکان

 

طرز تهیه:

شیر و خامه و شکر را روی حرارت ملایم هم زده تا خامه آب و شکر حل شود.سپس پودر وانیل را افزوده و روی حرارت ملایم نگه می داریم.

پود ژلاتین را در آب حل کرده و در مایکروفر به مدت ۲۰ ثانیه می گذاریم .مراقب باشید سر نرود.این روش همان بن ماری است.شیر را از روی گاز برداشته و محلول ژلاتین را اضافه کرده و با همزن دستی سریع هم میزنیم. تا ژلاتین دلمه دلمه نشود.مواد را از صافی توری رد می کنیم تا اگر ژلاتین دلمه شده باشد وارد دسر نشود..البته این قسمت را بسته به اعتماد به نفس و سرعت عملتان می توانید انجام ندهید.

اگر خواستید پاناکوتای دو رنگ داشته باشید باید مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و از کاکایویا نسکافه یا  شکلات آب شده ویا زعفران  و هر اسانس دیگری استفاده کنید.حتی از رنگ های خوراکی

از هر ماده ای که استفاده کردید توجه کنید که مستقیم به شیر اضافه نکنید.ابتدا در کمی آب حل کرده و بعد اضافه کنید.

مانند ژله ابتدا یک قسمت پاناکوتا را در ظرف ریخته در یخچال قرار می دهیم و بعد قسمت رنگی دیگر.

تجربه ثابت کرده  هرچی بیشتر داخل یخچال بمونه خوشمزه تره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *