مقالات

شیرین شستی پسته ای

مواد لازم:

کره نرم شده = نصف پیمانه

شکر= نصف پیمانه+دو ق چ

تخم مرغ بزرگ = یک عدد

وانیل = یک ق چ

آرد = یک و یک چهارم پیمانه

هل = یک چهارم ق چ

پسته خرد شده = نصف پیمانه

مارمالاد زرد آلو یا کرمفیل زردآلو = به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کره و شکر را در کاسه ای ریخته و ۳ الی ۴ دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود.سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده. زرده را به کره و شکر و وانیل اضافه میکنیمو خوب هم میزنیم.آرد و هل را در کاسه ای الک کرده و کم کم  به مواد قبلی اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم تا حدی که فقط باهم ترکیب شوند. و پسته و شکر باقی مانده را هم باهم مخلوط میکنیم.

سفیده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و کمی هم میزنیم ولی نه در حدی که زیاد کف کند.

ازخمیر به اندازه یک فندق برداشته و گرد می کنیم و ابتدا در سفیده تخم مرغ و بعد در مخلوط پسته و شکر میغلطانیم.سپس با انگشت حفره ای روی آن ایجاد کرده و در سینی فر به مدت ده دقیقه یا تا زمانیکه طلایی شوند داخل فر قرار میدهیم.

بعد ازاتمام پخت کرمفیل را داخل قیف میریزیم و داخل حفره ها را پر میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *