ما برای درست کردن این شیرینی نیاز به رولت و کیک تخته ای داریم
موادلازم:
موادلازم برای رولت:
تخم مرغ = ۴عدد
شکر یا پودرقند = ۱۱۰گرم
آرد = ۱۲۰گرم
شربت = ۱۰گرم
بکینگ پودر = یک دوم قچ
وانیل = مقداری
مواد لازم برای تخته ای:
تخم مرغ = ۶عدد
شکر = ۱۵۰گرم
آردمعمولی= ۱۳۰گرم
آرد ذرت = ۵۰ گرم
بکینگ پودر = یک ق س
وانیل و اسانس = مقداری
طرزتهیه رولت:
سفیده را زده تامثل خامه فرم گرفته شود بعد شکر راکم کم اضافه کنید شکرکه تموم شد دور همزن را کم کنید بعد زرده روبریزید روی سفیده سپس وانیل.. روغن مایع وشربت را بریزید روی بقیه مواد
ارد و بکینگ پودر را الک کرده وکم کم بامواد قاطی کنید فقط درحدی که مواد قاطی شوند(اصلا نباید زیاد هم بخوره )
کف سینی را کاغذروغنی گذاشته مایه رولت را ریخته وداخل فرقراردهید تاپخته شود
دمای۲۰۰_۲۱۰درجه به مدت۱۰_۱۵دقیقه
دما بستگی به میزان گرمای فر .زمان متغییراست ممکن است۸دقیقه هم شود (ضخامت خمیر درحدود یک سانت میباشد تارولت بعدازپخت ضخیم نباشد ودر رول کردن به مشکل برنخورید ورولت نشکند.)
طرزتهیه تخته ای:
سفیده وزرده راجداکرده
شکروسفیده رامخلوط کرده وباهمزن زده تامثل خامه پف کرده واز ظرف نریزد
بعد وانیل وشیر وروغن مایع رابه زرده تخم مرغ اضافه کرده وکمی باهمزن بزنید
بعدمخلوط زرده راباسفیده
درحدخیلی کم بادست یا لیسک مخلوط کنید
اردوبکینگ پودر راالک کرده وباموادمخلوط کنید خیلی کم درحد مخلوط شدن کافیست (دست یالیسک ) چون زیادهم بزنیدبعدازپخت پفش میخوابه
دورقالب را چرب کرده کف کاغذ روغنی گذاشته ودوسوم قالب راپرمیکنیم
بعد روی مایع داخل قالب رابادست صاف کنید
دمای فر۱۸۰درجه ومدت زمان بین۴۵دقیقه تایکساعت که بازاین زمان بستگی به نوع فرفرق داره زمانی که طلایی شد وباخلال دندان تست کنیداگرموادبه خلال نچسبید اماده ست
حالامارولت وتخته ای را آماده کردیم شروع میکنیم به تهیه رولت مکزیکی
طرزتهیه رولت مکزیکی:
ابتداتخته ای را افقی برش داده روی تخته ای راخامه میکشیم وروی ان بنابه ذایقه کشمش ووپودرگردو میریزیم( میتوانیدحذف کنید)
وجفت میکنیم (یعنی دوتکه تخته ای راباهم جفت میکنیم )
سپس رولت راکاملاخامه کشی میکنیم وتخته ای راداخل آن گذاشته ورول میکنیم ودوباره باکاغذ۲تا۳ساعت داخل یخچال میگذاریم تاخوب خودش رابگیرد سپس باخامه وبریلو تزئین میکنیم وبرش می دهیم .
نکات مهم
تخم مرغ باید خنک باشد.
برای اینکه مکزیکی زیباتری داشته باشید،میتوانید نصف تخته ای هاراکاکائوزده وموقع جفتکردن ازهردورنگ استفاده کرده که بشکل شطرنجی در
بیاید.
برای اینکه تخته ای کاکائویی داشته باشید،ازآردکیک تخته ای کم کرده وبه همان مقدارکاکائواضافه کنید.کاکائو راباروغن مایع مخلوط کرده وبه مواد اضافه کنید.
برای جفت کردن تخته ای هامیتونیدازکرمفیل ..شکلات …مارمالاد ویانوتلاو ….استفاده کنید
اندازه سینی که تخته ای درآن پخت میشه۳۰در۴۰میباشد